Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Rijswijk

CV ketel

Onderhoud CV ketel Rijswijk

Werkwijze Loodgieter Rijswijk

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

CV onderhoud

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Onderhoud CV ketel Rijswijk

Onderhoud CV ketel Rijswijk? Heb je een cv-ketel storing? Of wil je onderhoud aan de cv-installatie laten uitvoeren om een storing te voorkomen? Dan ben je bij Loodgieter Rijswijk aan het goede adres. Onze monteurs helpen je graag met het onderhoud.

Een cv-ketel storing is erg vervelend. Vaak zorgt dit ervoor dat je geen water meer hebt of thuis zit in de kou. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dan zo snel mogelijk iemand langs wilt laten komen om de storing te verhelpen.

Bij een cv-ketel storing wordt er meestal een code weergegeven op de cv-ketel. Dit wordt de storingscode genoemd en deze code geeft aan wat het probleem is. Als je geen verstand hebt van cv-ketels, dan raden we je aan om niet zelf bezig te gaan. Het onderhouden van cv-installaties is specialistisch werk dat uitgevoerd moet worden door een ervaren monteur.

De installateurs van Loodgieter Rijswijk helpen je graag met het cv-ketel onderhoud of wanneer je last hebt van een storing. Het maakt niet uit wat het probleem is, onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten cv-ketels.

Ben jij op zoek naar een ervaren installateur voor het onderhoud van jouw cv-ketel? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s via 070 204 36 10. Onze vakmannen helpen je graag met onderhoud cv ketel Rijswijk.

CV onderhoud Rijswijk

VOORDELEN CV KETEL ONDERHOUD

In de praktijk blijkt dat veel mensen het onderhoud van de cv-ketel overbodig vinden als de cv-ketel nog goed functioneert. Een opmerking die wij hierbij veel horen is: “Waarom zouden we geld uitgeven aan het onderhoud als alles goed werkt?”. Dat kunnen wij je wel uitleggen want cv-ketel onderhoud kan je best wat voordelen opleveren.

CV-ketel onderhoud bespaart energie

De afstelling van een cv-installatie wordt na verloop van tijd minder goed. Hierdoor verbruik je meer energie dan eigenlijk nodig is. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de werking van de ketel getest. Onze installateur kan dan precies zien hoeveel energie er verbruikt wordt om de ketel op te warmen. Vervolgens wordt de ketel weer optimaal afgesteld zodat je niet meer energie verbruikt dan nodig is en je kan besparen op de energierekening.

Geen last van storingen / koud water / kou

Een cv-ketel die goed onderhouden wordt heeft geen last van storingen doordat bepaalde onderdelen (die onderhevig zijn aan slijtage of ouderdom) vervangen kunnen worden. Zo voorkom je dat je een monteur langs moet komen voor ongewenste storingen en daarnaast wordt de kans klein dat je zonder verwarming of koud water komt te zitten.

Onderhoud CV-ketel bespaart geld

Als er minder vaak een monteur langs moet komen voor een cv-storing, dan bespaar je ten eerste op de kosten van het repareren van de storingen. Daarnaast zorgt het vervangen van onderdelen tijdens een onderhoudsbeurt ervoor dat de cv-installatie zuiniger wordt en ook nog eens langer mee gaat. Hierdoor bespaar je op de energierekening en daarnaast wordt je minder snel geconfronteerd met dure vervangingskosten van de cv-installatie.

Wil jij een onderhoudsbeurt uit laten voeren om deze voordelen te benutten? Bel gerust voor een afspraak met Loodgieter Rijswijk naar 070 204 36 10.

WAT WE DOEN TIJDENS HET ONDERHOUD CV KETEL

Tijdens een onderhoudsbeurt zorgen we ervoor dat jouw cv-ketel weer optimaal functioneert. Dit doen we ten eerste door de werking van de cv-ketel te controleren. Zo kunnen we precies zien hoeveel energie de ketel verbruikt om te bepalen of de ketel nog goed afgesteld staat.

Daarnaast wordt de cv-installatie nagekeken op mankementen, slijtage van onderdelen, en vervuiling. Onderdelen die aan vervanging toe zijn worden op deze manier tijdig vervangen en daarnaast wordt de ketel weer schoongemaakt. Het vervangen van onderdelen voorkomt storingen en hoge kosten van reparaties in de toekomst.

Als alles gecontroleerd en/of vervangen is, dan stelt onze installateur de cv-installatie weer optimaal af zodat er niet meer energie verbruikt wordt dan nodig is. Zo kun je besparen op de energierekening en weet je zeker dat de ketel weer goed functioneert.

Wil jij een afspraak maken voor het onderhoud van je cv-installatie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met één van de erkende installateurs van Loodgieter Rijswijk via 070 204 36 10.

TARIEVEN CV KETEL ONDERHOUD

Loodgieter Rijswijk voert al het cv-ketel onderhoud uit tegen eerlijke marktconforme tarieven. Wat het uiteindelijk kost is vooraf lastig te bepalen doordat de prijs afhankelijk is van de benodigde reparaties, de onderdelen, de arbeidstijd, en de overige materialen die gebruikt moeten worden.

Om financiële verrassingen te voorkomen hanteren wij een transparante werkwijze. Wij maken namelijk van te voren een prijsopgave van het onderhoud. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat je akkoord bent met de prijsopgave.

Ben jij benieuwd naar wat het onderhoud ongeveer gaat kosten? Of wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Bel dan gerust naar 070 204 36 10 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

CV KETEL ONDERHOUD AAN ALLE MERKEN

De vakmannen van Loodgieter Rijswijk zijn deskundig in het onderhoud van alle merken cv-ketels. Zo hebben wij hebben veel ervaring met merken zoals Vaillant, Nefit, Bosch, Atag, Intergas, Remeha en meer.

Er zijn natuurlijk nog wel meer merken cv-installaties, maar deze kunnen wij niet allemaal opnoemen. Je kunt gerust contact opnemen met 070 204 36 10 als het merk van jouw cv-ketel er niet bij staat. In de meeste gevallen kunnen wij je gewoon helpen.

Daarnaast kun je ons ook gerust bereiken als je op zoek bent naar een ervaren installateur voor het onderhoud aan de boiler of geiser. Ook hierin hebben onze vakmannen veel ervaring en helpen zij je graag!

Wil jij onderhoud uit laten voeren aan de cv-ketel, boiler of geiser? Maak dan gerust een afspraak door te bellen naar 070 204 36 10. Onze monteurs staan voor je klaar!

GEVOLGEN GEEN ONDERHOUD CV KETEL

Als je niet periodiek onderhoud laat uitvoeren aan de cv-ketel, dan loop je het risico dat je veel problemen hebt met je cv-ketel en te maken krijgt met hoge kosten. Deze gevolgen worden hieronder verder toegelicht.

CV-ketel verbruikt teveel energie

De afstelling van een cv-ketel wordt na verloop van tijd minder goed. Hierdoor verbruikt de ketel meer energie dan nodig is om het water te verwarmen. Daardoor is de energierekening ook een stuk hoger dan bij een goed afgestelde cv-installatie.

Veel last van storingen / koud water / kou

Als onderdelen niet tijdig vervangen worden tijdens een onderhoudsbeurt, dan is de kans groot dat onderdelen kapot gaan en je last krijgt van storingen. Hier kom je helaas vaak pas achter zodra je thuis in de kou zit en geen warm water meer hebt.

GEEN CV-ketel onderhoud kost meer geld

Als je vaker storingen hebt, dan moet er ook vaker een monteur langskomen om de storing te verhelpen. Hoe vaker een monteur langs moet komen, des te meer geld je kwijt bent aan de cv-ketel. Dit kost meer geld dan periodiek cv-onderhoud waarbij er wellicht enkele onderdelen vervangen worden die aan vervanging toe zijn.

Daarnaast gaat de cv-ketel ook minder lang mee als onderdelen niet tijdig vervangen worden tijdens het onderhoud. Hierdoor wordt je eerder geconfronteerd met dure vervangingskosten van de cv-installatie.

Wil jij een onderhoudsbeurt uit laten voeren om de genoemde gevolgen te voorkomen? Neem dan gerust contact op met Loodgieter Rijswijk via 070 204 36 10.

PERIODIEK OF EENMALIG CV KETEL ONDERHOUD?

Loodgieter Rijswijk helpt je ook graag als je een eenmalige onderhouds- en schoonmaakbeurt van de cv-installatie wilt. Echter adviseren wij een periodieke onderhoudsbeurt om te voorkomen dat je zonder verwarming of warm water zit.

Hoe vaak je cv-ketel onderhoud moet laten uitvoeren is afhankelijk van de leeftijd van jouw ketel. Wij adviseren een jaarlijkse onderhoudsbeurt als de cv-ketel 8 jaar of ouder is. Voor nieuwere cv-ketels geldt dat zij een schonere verbranding hebben. Wij adviseren in dat geval om de ketel eenmaal per twee jaar te laten onderhouden.

Wil jij een eenmalige onderhouds- en schoonmaakbeurt van de ketel? Of wil jij de ketel periodiek laten onderhouden? Maak dan gerust een afspraak met een van onze installateurs. Je kunt ons bereiken op 070 204 36 10.

STORING CV KETEL

Een storing van de cv-ketel is erg vervelend. In de meeste gevallen merk je dit pas als je geen warm water meer hebt of als je thuis zit in de kou. Dan wil je natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand langskomt om de cv-ketel te repareren. Loodgieter Rijswijk helpt je graag met het verhelpen van de cv-ketel storing.

Op de ketel wordt waarschijnlijk een code weergegeven. Dit is de storingscode wat aangeeft wat er mis is. Wij raden je aan om het type ketel en de storingscode te noteren en dit door te geven bij het maken van de afspraak. Zo heeft de monteur alvast inzicht in het probleem en daarnaast kunnen de juiste onderdelen meegenomen worden.

Doet jouw cv-ketel het niet meer? En zie jij een storingscode staan? Bel dan naar Loodgieter Rijswijk via 070 204 36 10 om het probleem te bespreken. Wij komen dan zo snel mogelijk naar je toe om je cv-ketel te repareren.

BIJ SPOED 24/7 BEREIKBAAR

Als je een cv-ketel storing hebt die met spoed opgelost moet worden, dan ben je bij Loodgieter Rijswijk aan het goede adres. Onze spoeddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen.

Onder spoedklussen verstaan wij klussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een cv-ketel storing op het moment dat de ketel nog intensief gebruikt moet worden, of als er gas ontsnapt uit de cv-ketel. Dat zijn situaties die zo snel mogelijk opgelost moeten worden.

Natuurlijk zijn er nog wel meer situaties waarbij een installateur met spoed langs moet komen om het probleem te verhelpen. Neem daarom gerust contact op als je een klus met spoed opgelost wilt hebben.

Heb je een cv-ketel storing? Of heb je een ander probleem dat zo snel mogelijk opgelost moet worden? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers via 070 204 36 10 om jouw spoedklus te bespreken.

VERVANGEN CV KETEL

Een cv-ketel gaat helaas geen tientallen jaren mee. De levensduur is gemiddeld slechts 10-15 jaar. Hoe lang een ketel meegaat is in grote mate afhankelijk van hoe goed de cv-installatie onderhouden is. Een goed onderhouden cv-ketel gaat jaren langer mee dan een slecht onderhouden cv-ketel.

Daarnaast is het van belang wat voor type cv-ketel je hebt en hoe intensief er gebruikt van gemaakt wordt. Er zijn namelijk verschillende merken en type cv-ketels. Hierbij zit het verschil in de CW-waarde en het aantal liter per minuut. De CW-waarde geeft aan hoeveel warm water de ketel per minuut kan leveren. Hoe hoger de CW-waarde, des te meer en sneller warm water je hebt.

Nieuwe cv-installaties worden steeds zuiniger waardoor het een slimme keuze kan zijn om de oude cv-ketel te laten vervangen. De investering van de cv-installatie kun je dan terugverdienen door de lagere energierekening. Sommige installaties kunnen al binnen 5 jaar terugverdiend worden. Zo kun je aardig wat winst maken over de overige levensduur van de cv-ketel. Makkelijke keuze, toch?

Wil jij jouw cv-ketel laten vervangen? Of ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen op de energierekening als je een nieuwe cv-ketel laat plaatsen? Bel dan gerust naar 070 204 36 10 voor een afspraak. Onze monteur komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

ONDERHOUD CV KETEL RIJSWIJK? NEEM NU CONTACT OP!

Onze installateurs beschikken over de juiste kennis en ervaring voor het uitvoeren van onderhoud aan de cv-ketel, boiler, of geiser. Daarnaast beschikken wij in de meeste gevallen over alle nodige materialen. Hierdoor zijn de meeste storingen binnen een mum van tijd verholpen.

Loodgieter Rijswijk onderscheidt zichzelf door scherpe tarieven voor al het onderhoud. Maak gerust een afspraak met ons loodgietersbedrijf via 070 204 36 10.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER CV KETEL ONDERHOUD

Wat is de gemiddelde levensduur van een cv-ketel?

De levensduur is gemiddeld slechts 10-15 jaar. Hoe lang een ketel meegaat is in grote mate afhankelijk van hoe goed de cv-installatie onderhouden is. Een goed onderhouden cv-ketel gaat jaren langer mee dan een slecht onderhouden cv-ketel.

Daarnaast is het type cv-ketel van belang en hoe intensief je er gebruikt van maakt. Er zijn namelijk verschillende merken en type cv-ketels. Hierbij worden de types van elkaar onderscheiden door de CW-waarde en het aantal liter per minuut. De CW-waarde geeft aan hoeveel warm water de ketel per minuut kan leveren. Hoe hoger de CW-waarde, des te meer en sneller warm water je hebt.

Waarom moet ik mijn cv-ketel vervangen?

Nieuwe cv-installaties zijn steeds zuiniger . Hierdoor kan een slimme keuze zijn om de oude cv-ketel te laten vervangen. Deze investering kun je dan terugverdienen door de lagere energierekening. Sommige installaties zijn al binnen 5 jaar terug te verdienen. Zo kun je dus ook winst maken over de overige levensduur van de cv-installatie. Makkelijke keuze, toch?

Wat kost het plaatsen van een nieuwe cv-ketel?

De prijs van het plaatsen van een cv-ketel is afhankelijk van de cv-installatie dat je wilt laten installeren. Er zijn meerdere merken en type cv-ketels met verschillende CW-waardes en aantal liter per minuut. De CW-waarde geeft aan hoeveel warm water de ketel per minuut kan leveren. Hoe hoger de CW-waarde, des te meer en sneller warm water je hebt.

Eén van onze installateurs komt graag bij je langs om de mogelijkheden voor het plaatsen van een nieuwe cv-installatie te bespreken. Zo kunnen wij de situatie goed beoordelen en samen een installatie kiezen dat bij de behoefte van jouw huishouden past.

Hoe vaak moet je een cv ketel onderhouden?

Hoe vaak onderhoud moet laten uitvoeren aan de cv-ketel is afhankelijk van de leeftijd van jouw ketel. Wij adviseren een jaarlijkse onderhoudsbeurt als de cv-ketel 8 jaar of ouder is. Voor nieuwere cv-ketels is eenmaal per twee jaar voldoende omdat dergelijke ketels een schonere verbranding hebben.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

070 204 36 10

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Rijswijk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

RIJSWIJK